Obědová nabídka 20. – 24. 5. 2024

Alergeny

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)
  2. KORÝŠI a výrobky z nich
  3. VEJCE a výrobky z nich
  4. RYBY a výrobky z nich
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) a výrobky z ní
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO a výrobky z něj
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich)
  9. CELER a výrobky z něj
  10. HOŘČICE a výrobky z ní
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO 2
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich